Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’nca Meslek Yüksek Okulu’muza yeni kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencileri ile tanışma, kaynaşma ve Çocuk Gelişimi Programı 1. sınıf öğrencilerine moral motivasyon amacıyla 01.10.2015 Perşembe günü, İlçe’miz Bizbize Aile Çay Bahçesi’nde tanışma partisi düzenlenmiştir.

Etkinliğe Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcı’mız Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN ve Program’ımız akademik personeli Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ile tüm Çocuk Gelişimi 1. sınıf ve 2. sınıf öğrencileri katılmış olup, etkinlik çerçevesinde çeşitli eğlenceler ve çekilişler düzenlenmiş, çeşitli ikramlarda bulunulmuştur.

Düzenlenen etkinlikten dolayı öğrencilerimiz memnuniyetlerini belirterek, bu tür sosyal faaliyetlerin sık-sık tekrarlanması gerekliliğini belirtmişlerdir.

gallery

01 Ekim 2015, Perşembe 388 kez görüntülendi