Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’nca planlanan Tatlı Telaş Bebek Süsü Kursu, 8 Aralık 2015 Salı günü gerçekleştirildi.

Kursa Afyonkarahisar Çay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden usta öğretici Serpil ÇAĞLAK ile Çay Tatlı Telaş İşletmecisi ve Bebek Süsü Organizatörü Funda YILDIRIM katıldı.

Kursta Çocuk Gelişimi başta olmak üzere İşletme Yönetimi ve Kimya Teknolojisi Programı öğrencilerinin gönüllü katılımı eşliğinde, Serpil ÇAĞLAK ve Funda YILDIRIM ile birlikte yeni doğan bebek odası, keçeden bebek süsleri ve kokulu taştan yeni doğan bebekler için süslemeler yapıldı.

İlçe’miz Poyraz Center Ev Konsept’tin bebek beşiği, yorganı, yastığı, çarşafı ve devamında bebek arabası, yürüteç, komidin ile sandalyesinden oluşan stand katılımıda etkinlikte ayrı bir atmosfer yaratmıştır.

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN düzenlenen organizasyonun bütünü ile ilgili olarak olumlu değerlendirmelerde bulunurken, etkinliğe Birim’imiz Akademik Personelleri’nden Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojisi Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Dr. Ahmet BÜYÜKBEN, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Onur KAFADAR ile Öğr. Gör. A. Nazım TUNUR etkinliğe katılım göstererek kursiyerlerimizi memnun etmiştir.

 

 e15(7)3e15(7)10e15(7)2  e15(7)4 e15(7)5 e15(7)6 e15(7)7 e15(7)8 e15(7)9  e15(7)11e15(7)1

10 Aralık 2015, Perşembe 257 kez görüntülendi