Birim’imiz bünyesinde kurulu bulunup faaliyet gösteren Prototip Motorlu Araçlar Kulübü’nce (P.M.A.K.), 11-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında Yerleşke'miz içi ve dışında gerçekleştirilmesi planlanan (Geleneksel) III. Motorlu Araçlar Şenliği Organizasyonu’nun Programı’nda yer alması planlanan Resim Sergisi’nin tanıtımının yapılması ve eldelerinin sağlanması, Birim’imiz muhtelif Programları ve öğrencileri ile kaynağı olan Milli Eğitim seviyesindeki Birim’ler ile öğrencileri arasında ve devamında Yöre Halkı ile ilişkilenme ve kaynaşma sağlama adına teknik ve sosyal bir aktivite olarak, 29/03/2016-Salı tarihinde Çay-K.Karacaören Yunus Emre Ortaokulu’nun açık alanlarının P.M.A.K.’nce düzenlemesi ve önlemleri alınan ilgili bölümlerinde Haydi Gelecek, Resimleyin Bizi! Organizasyonu gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikte Birim’imiz Otomotiv Teknolojisi Programı atölyelerinde mevcut bulunan prototip taşıtların, görevlendirilen P.M.A.K. Üyeleri’nin nezaretinde, Çay-K.Karacaören Belediye Başkanlığı’ndan temini sağlanan nakil taşıtları ile Çay-K.Karacaören Yunus Emre Ortaokulu’na transferi gerçekleştirilip, devamında nezaretçi ilgili Birim Öğretmenleri gözetiminde ilgili okul öğrencilerince taşıtlarımızın başta karakalem olmak üzere, muhtelif materyaller ile resimleri yapılmıştır.

Etkinlik dahilinde Birim’imiz Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin el emeği ürünleri olan muhtelif taşıtlardan oluşturulan standı, katılımcı Birim öğrencilerinde ilgi uyandırıp, görevlendirilmesi yapılan öğrencilerimizce okul bahçesinde gerçekleştirilen tornet turlarında uzun kuyruklar oluştu.

Organizasyon bütününde etki düzeyinin yükseltilmesi adına, görevlendirilen Kulüp Üyeleri’nce açılan tanıtım standı ile taşıt kullanıcılarının yakıt tasarruf tedbirleri konusunda bilinçlendirilmeleri adına, P.M.A.K.’nce hazırlanan El İlanı-Broşür Dağıtımı ile sözlü bilgilendirme ve promosyon malzemesi dağıtımı dahilinde, Yöre Halkı’nda P.M.A.K. etkinliklerine ilgi uyandırma amaçlı tanıtım faaliyetleri yapılmıştır.

Birim’imizi temsilen Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN ve Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün eşlik ettiği, P.M.A.K. Üyesi Otomotiv Teknolojisi Programı ile Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimizden oluşturulan grubumuz için, vize sınavları öncesinde hoş vakitlerin geçirildiği bir anı olarak kalacak organizasyonun, ilerleyen yıllarda daha kapsamlı olarak devam ettirilmesi gündeme alınmıştır.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. P.M.A.K.’nün koordinasyonluğunda gerçekleştirilen Haydi Gelecek, Resimleyin Bizi! Organizasyonu’ndaki katkıları nedeni ile Çay-K.Karacaören Belediye Başkanı Sy. Muhterem ALGÜL’e, Çay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sy. Ahmet CARFİ’ye, Çay-K.Karacaören Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Sy. Ahmet ÖZKAN’a, Çay-K.Karacaören Yunus Emre Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Sy. Ayla TOPÇU başta olmak üzere ilgili okul öğretmen ve öğrencilerine teşekkürlerimizle…

 

e16(5)

e16(5)-1 e16(5)-12 e16(5)-11 e16(5)-10 e16(5)-9 e16(5)-8 e16(5)-7 e16(5)-6 e16(5)-5 e16(5)-4 e16(5)-3 e16(5)-2

29 Mart 2016, Salı 188 kez görüntülendi