Birim’imiz ile Afyonkarahisar Tempo Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları Departmanlığı’nın koordinasyonluğunda, Konferans Salonu’muzda 01 Nisan 2016-Cuma tarihinde Kariyer Günleri etkinliği kapsamındaki organizasyon gerçekleştirildi.

Birim’imiz muhtelif Program öğrencilerine yönelik teknik ve sosyal bir aktivite olarak planlanan ilgili organizasyona, Afyonkarahisar Tempo Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları Direktörü Sy. Aydın AKKUŞ konuşmacı olarak katılırken, Afyonkarahisar Tempo Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları Departmanı’ndan Çalışan İlişkileri Uzmanı Sy. Ceyhan KESER, Uzman Yardımcısı Sy. Yurdagül ÖĞÜNÇ, Uzman Yardımcısı Sy. Berna KARAYEL ve Uzman Yardımcısı Sy. Nurgül SAĞDIÇ ise katılımcı olarak iştirak etmişlerdir.

Afyonkarahisar Tempo Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları Direktörü Sy. Aydın AKKUŞ’un Konferans Salonu’muzdaki sunumunun devamında, Tempo Çağrı Merkezleri’nin tanıtım standı eşliğinde başvuru formu ve broşür, promosyon ve ikram dağıtımları ile devam ettirilen organizasyona Birim’imiz Akademik Personelleri’nden Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojisi Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Dr. Ahmet BÜYÜKBEN, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Onur KAFADAR, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojisi Bölümü’nden Öğr. Gör. A. Nazım TUNUR, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojisi Bölümü’nden Öğr. Gör. Muhammed UYGUN, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü’nden Öğr. Gör. M. Enes SAĞAR, Elektrik ve Enerji Bölümü’nden Öğr. Gör. Süleyman YALVAÇ ile birlikte M.Y.O. Sekreteri Habib KOÇAK’ın eşliğinde muhtelif Programlar’daki yoğun bir öğrenci grubu ile katılım sağlanmıştır.

Konferans Salonu’muzdaki sunumunda Konuşmacı’mız Afyonkarahisar Tempo Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları Direktörü Sy. Aydın AKKUŞ; İçinde bulunulan bu sıraların terk edilmeden önce nerede olunacağının önceden kararının verilmesinin önemini vurgulayıp, iş hayatını ise artık sınav stresinin yaşanmadığı ve otobüslere öğrenci olarak binilemeyen yıllar olarak tanımlamıştır. Derslerde öğrenilenlerin işin yarısı olduğunu diğer yarısınında öğrencilik sürecindeki tanışılan insanların olduğunu, okul hayatından iş hayatına geçiş sonrasında kariyerin iş hayatının toplamını ifade ettiğini çeşitli yaşanmışlıkları ile dile getirmiştir. Konuşmasının diğer bölümünde müşteriye daha iyi iletişim sağlamak ve müşteriyi ikna etme felsefesi üzerine yapılanan Tempo Çağrı Merkezi’nin amacını ve kurumsal kimliğini tanımlayıp, müşterilerin işi ortağı olarak görülüp, uzun vadeli iş ilişkileri geliştirdiklerini, hedef odaklı iş yaklaşımlarının bulunduğunu, çözüm odaklı hizmet anlayışları ile çalıştıklarını belirtmişlerdir.

Konuşmacı’mız Sy. Aydın AKKUŞ’a Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK tarafından ve Katılımcılar’ımız Sy. Yurdagül ÖĞÜNÇ’e Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ, Sy. Ceyhan KESER’e Öğr. Gör. Dr. Ahmet BÜYÜKBEN, Sy. Berna KARAYEL’e P.M.A.K. Başkanı Fatih İŞEN, Sy. Nurgül SAĞDIÇ’a M.Y.O.’muz öğrenci Temsilci Başkanı Semih YILDIRIM tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesinin sonrasında, organizasyon günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sonlandırılmıştır.

Birim’imiz bünyesinde kurulu bulunup faaliyet gösteren Prototip Motorlu Araçlar Kulübü’nce (P.M.A.K.) gerçekleştirilmesi planlanan III. Motorlu Araçlar Şenliği Organizasyonu kapsamında, Kulüp Başkanı’mız Otomotiv Teknolojsi Programı öğrencimiz Fatih İŞEN tarafından sponsorluk görüşmelerinin yapıldığı etkinlikten dolayı öğrencilerimiz genelde memnuniyetlerini belirtmişlerdir.

Başta katılımcımız-konuşmacımız Sy. Aydın AKKUŞ olmak üzere, organizasyonun gerçekleştirilmesindeki planlama girişimleri için Sy. Ceyhan KESER’e Birim’imiz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizle…

 

e16(8) e16(8)1 e16(8)2 e16(8)3 e16(8)4 e16(8)5 e16(8)6 e16(8)7 e16(8)8 e16(8)9 e16(8)10 e16(8)11 e16(8)12 e16(8)13 e16(8)14 e16(8)15 e16(8)16 e16(8)17

01 Nisan 2016, Cuma 334 kez görüntülendi