Meslek Yüksekokulu’muz ile Çay Şehit Kamil Tuna Anadolu Lisesi Müdürlüğü ve Çay İMKB Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen Bilim, Sanat, Spor ve Kültürel alanlardaki işbirliği protokolu kapsamında; İlgili Eğitim Birimleri’nin öğrencilerine yönelik olarak 22.04.2016 Cuma günü saat 15:00’de Çay İMKB Anadolu Lisesi konferans salonunda Mesleki Tanıtım Günleri ve Kariyer Organizasyonu gerçekleştirilecektir.

İlgili Organizasyon’a Birim’imizi temsilen Müdür Yardımcı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Dr. Ahmet BÜYÜKBEN, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Erdoğan ÖZGÜR, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN ile Elektrik Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Süleyman YALVAÇ katılacaktır.

Organizasyon’un hedefi Akademik Eğitimin kaynağı olan Milli Eğitim seviyesindeki Birim/Birimler ile öğrencileri arasında ilişkilenme, kaynaşma ve yönlendirme sağlama olarak planlanmış olup bu kapsamda; İnsan yaşamındaki önemi doğrultusunda doğru meslek seçimi, meslek seçiminde gerçekçiliğin önemi açısından meslekler ve işveren gruplarının tanınması, üniversite eğitimi ve yaşantısı, başta teknik statüde olmak üzere ön lisans-lisans eğitimi ve Akademisyen’lik ile ilgili bilgi paylaşımları yapılacaktır. Üniversite yaşantısında gençlere yönelik sosyal etkinlik kapsamındaki bilgilendirme ve eğitim çalışması adına Birim’imizin bünyesinde kurulu bulunup faaliyet gösteren Prototip Motorlu Araçlar Kulübü’nden (P.M.A.K.) görevlendirilecek Kulüp Üyeleri’nce açılacak tanıtım standı aracılığı ile el ilanı-broşür dağıtımı ve sözlü bilgilendirme amaçlı tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilecektir.

06 Nisan 2016, Çarşamba 115 kez görüntülendi