13 Mayıs 2016-Cuma tarihinde Çay Meslek Yüksek Okulu Yerleşkesi’nde, Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerince düzenlenip, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN tarafından koordine edilen Çocuk Şenliği düzenlenmiştir.

İlçe Merkezi, Pazarağaç ve K.Karacaören Belediyesi'nden toplam 10 anaokulunu ve anasınıfından yaklaşık 200 öğrencinin katılım gösterdiği etkinlik programında palyaço gösterileri, Hacivat-Karagöz gösterisi, kâğıt kaplama çalışmaları, ebru sanatı, çocukların düzeylerine uygun deneyler, baloncuk gösterileri dâhilindeki stand etkinlikleri ile beraber çeşitli oyunlar ile çocuklar eğlendi. Birim’imiz öğrencilerinin yıl boyunca muhtelif dersler kapsamında ürettikleri maket araçlar, eğitici oyuncaklar ve kuklalar teşhir edilmiştir. Mısır, pamuk şeker ve helva ikram edildi. Çocuklarla beraber sebze fideleri dikilerek balonlar ve muhtelif oyuncaklar hediye edildi.

Misafir çocuklar uğurlandıktan sonra katılımcılara ve emeği geçen görevli öğrencilerimize gözleme ve dondurma ikramı yapılmıştır.

Yapılan etkinlikten İlçe’miz anasınıfı öğretmenleri ve öğrenci velileri memnun kaldıklarını belirterek, bu tip etkinliklerin arttırılmasını talep ettiler.

17 Mayıs 2016, Salı 121 kez görüntülendi