Çay Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü tarafından, 3-4 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı etkinliğinin açılış programına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mevlüt ÇINAR, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mustafa KOÇAK ve İlçe protokol üyelerinin eşliğinde, Meslek Yüksek Okulu’muzu temsilen Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK nezaretinde Birim’imiz Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencileri ve Öğr. Gör. Ümmü Gülsüm ÜNLÜ’nün nezaretinde Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimizden oluşan grubumuzla katılım sağlanmıştır.

Açılış sonrasında standlar ziyaret edilmiş olup, yetkililerden ve ilgili öğrencilerden detaylı bilgiler alınmıştır. İlçe halkına açık olarak düzenlenen etkinlikte, yoğun bir katılımcı ziyareti olmuştur.

24 Mayıs 2016, Salı 76 kez görüntülendi