Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı ve Afyonkarahisar-Çay Devlet Hastanesi Başhekimliği’nin birlikte koordinasyonluğu ile İlçe’miz Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen Çocuk ve Oyun Odası açılışımız, 27 Mayıs 2016 Cuma tarihinde düzenlenen organizasyon ile gerçekleştirildi.

     Açılış organizasyonunda Çay İlçe Kaymakamı'mız, Çay İlçe Garnizon Komutanı Sayın Jandarma Yüzbaşı Yasin BİRGİN, Karacaören Belediye Başkanı Sayın Muhterem ALGÜL, Pazarağaç Belediye Başkanı Sayın Adem BULUT, AKÜ Çay MYO Müdürü Sayın Prof. Dr. Celal DEMİR, Çay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Sayın Akif TAŞPINAR, Çay İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Op. Dr. Ahmet Murat KOYUNCU, Çay İlçe Devlet Hastanesi İdari Müdürü Sayın Kadir ORUÇ ile birlikte İlçe’miz protokol mensupları ve AKÜ Çay MYO Akademik Personeller’inden Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK ile Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN katılmışlardır.

    Oyun odalarının çocuklara ve ailelere sağladığı faydalar ve devamındaki katkılarının üzerinde durulduğu açılışın sonrasında, Çay İlçe Kaymakamı, gerçekleştirilen organizasyondan dolayı görevli tüm Akademik Personel ve öğrenciler nezdinde AKÜ Çay MYO Müdürü Prof. Dr. Celal DEMİR’e teşekkürlerini sundu.

27 Mayıs 2016, Cuma 200 kez görüntülendi