Birim’imiz Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojisi Bölüm Başkanlığı’nca Meslek Yüksek Okulu’muza yeni kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencileri ile tanışma, kaynaşma ve Kimya Teknolojisi Programı 1. sınıf öğrencilerine moral motivasyon amacıyla 05.10.2016 Çarşamba günü, İlçe’miz Bizbize Aile Çay Bahçesi’nde tanışma partisi düzenlenmiştir.

     Etkinliğe Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcı’mız Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Birim’imiz Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojisi Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Dr. Ahmet BÜYÜKBEN, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN ile Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personeller’inden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ nezaretinde Kimya Teknolojisi 1. sınıf öğrencileri katılmış olup, etkinlik dahilinde Öğr. Gör. Dr. Ahmet BÜYÜKBEN tarafından Oryantasyon kapsamında muhtelif bilgiler, sohbet ve çeşitli ikramlar eşliğinde verilmiştir.

     Düzenlenen etkinlikten dolayı öğrencilerimiz memnuniyetlerini belirterek bu tür sosyal faaliyetlerin teknik etkinliklerle zenginleştirilerek, sık-sık tekrarlanması gerekliliğini belirtmişlerdir.

05 04 03 02 01

17 Ekim 2016, Pazartesi 125 kez görüntülendi