Birim’imiz ile Türk Kızılayı Afyonkarahisar Kan Bağış Merkezi Bölge Eğitim Planlama Departmanlığı arasında gerçekleştirilen protokol kapsamında, konferans salonumuzda 01.11.2016 Salı tarihinde ilgili Eğitim Departmanı Sorumlusu Dr. Erdal TAN tarafından Farkındalık temalı konferans gerçekleştirilmiştir.

     Konferansın ana başlıkları Konuşma Bozuklukları, Türkçe’de Doğru Bildiğimiz Yanlışlar, Diksiyon ile Doğru ve Etkili İletişim olarak belirlenmiş olup, katılımcımız Sayın Dr. Erdal TAN etkinlikte; Nefes almanın konuşmadaki önemini vurgulayarak, doğru nefes almanın yolları ile gün içinde konuşma sırasında yapılan hatalar ve düzeltme yöntemlerini örneklemelerle irdelemiştir. Türkçe ile diğer diller arasındaki konuşma dilindeki benzerlik ve farklılıklar vurgulanmış olup, 30 saatlik eğitim ile kazanımı gerekliliği bulunan bilgilerin 1 saatlik sürede ancak özetlenebildiğini belirtmiştir.

     Konferansa Birim’imiz Akademik Personelleri’nden Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Onur KAFADAR, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN ile birlikte Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personeller’inden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ, Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR, Otomotiv Teknolojisi Programı Akademik Personeller’inden Öğr. Gör. Ahmet Nazım TUNUR, Elektrik Programı Akademik Personeller’inden Öğr. Gör. Halil UYGUN ve Kimya Teknolojisi Akademik Personeller’inden Öğr. Gör. Muhammet UYGUN eşliğinde muhtelif Programlar’daki yoğun bir öğrenci grubu ile katılım sağlanmıştır.

     Düzenlenen etkinlikten dolayı öğrencilerimiz memnuniyetlerini belirterek, bu tür faaliyetlerin tekrarlanması gerekliliğini vurgulamışlardır.

     Katılımcımız Dr. Erdal TAN’a Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesinin sonrasında, organizasyon günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sonlandırılmıştır. Konuşmacımız Sayın Erdal TAN’a organizasyonun gerçekleştirilmesindeki girişimleri nedeni ile Birim’imiz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizle…

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16

02 Kasım 2016, Çarşamba 162 kez görüntülendi