Meslek Yüksekokul Müdürlüğü’müz koordinasyonluğunda, 29 Kasım 2016 tarihi için planlanıp çekimlerin ertelenmesi nedeni ile 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilen O Ses Türkiye programının stüdyo çekimlerine katıldık.

İstanbul Ayazağa Tv8 stüdyosunda gerçekleştirilen O Ses Türkiye programı çekimlerine Birim’imiz Akademik Personelleri’nden Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ ile Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojisi Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Dr. Ahmet BÜYÜKBEN’in gözetimindeki 40 kişilik muhtelif Programlar’daki öğrenci topluluğumuz ile katılım sağlanmıştır.

Organizasyon dahilinde planlanan tekne ile boğaz turu hava muhalefeti nedeni ile iptal edilmiş olmakla birlikte, İstanbul’da yapılan tarihi yarımada, Beyoğlu, İstiklal Caddesi ve Taksim gezileri katılımcılarımızda anlamlı izler bırakmıştır.

08-106-204-108-2 04-2 02-2 02-1

02 Aralık 2016, Cuma 254 kez görüntülendi