Meslek Yüksekokulu’muz ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanlığı koordinasyonluğunda sunulan afişinde (ve programı) belirtildiği üzere, Konferans Salonu’muzda 06 Aralık 2016-Salı 14:00’de “Şehidim’e Vefa…” ana temalı Seminer gerçekleştirilecektir.

İlgili Organizasyon’da Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanlığı ile Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleri ile gerçekleştirilen ve yapım-yönetiminin Nuretttin BÜLBÜL tarafından üstlenilen “Çok Özledim…” film gösteriminin devamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Malul Gazi P. Uzm. Çvş. İsmail KUMARTAŞLI yöneticiliğinde ve Kıbrıs Gazisi Tahsin KOÇ’un katılımcılığında gerçekleştirilecek Seminer sonrası, Şehit Aileleri’ne yönelik göstermiş olduğu duyarlılık gereği İlçe’miz dahilinde düzenlediği kampanyası nedeni ile İlçe’miz işletmecilerinden Ramazan DOĞAN’a Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Malul Gazi P. Uzm. Çvş. İsmail KUMARTAŞLI tarafından teşekkür plaketi takdimi ile sonlandırılacaktır.

 Planlanan Organizasyon Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz muhtelif öğrenci ve Halkı’nın katılımına açık olarak tertiplenecektir.

                                                                                                                                                A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

sehidime-vefa

             

 

 

02 Aralık 2016, Cuma 115 kez görüntülendi