Üniversite’miz Personel Daire Başkanlığı’nın tebliği gereği eski ita amiri olan Prof. Dr. Celal DEMİR’in Üniversite’miz Sandıklı M.Y.O.’na Müdür olarak atanması ile birlikte boşalan Birim’imiz Müdürlük Makam’ına ilgili tebliğ kapsamında asaleten atanan Üniversite’miz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri’nden ve aynı zamanda Başmakçı M.Y.O. eski Müdürü Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK görev devir ve teslimlerini 25.01.2017 tarihinde Müdürlük Makamı’nda gerçekleştirmişlerdir.

Uzun yıllar birlikte hizmet verdiğimiz eski Müdür’ümüz Prof. Dr. Celal DEMİR’in, Birim’imiz Akademik ve İdari Personelleri ile birlikte veda anlamında gerçekleştirdiği ziyarette duygu fırtınaları yaşanmış olup, samimiyet duyguları içinde temennilerde bulunulmuştur. Veda yemeği kapsamında son kez birlikte olunup görevi devir alan yeni Müdür’ümüz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK’a samimi önerilerde bulunmuştur.

Birim’imiz Akademik ve İdari Personelleri’nin yoğun katılımı eşliğinde tertiplenen yemekte, emeklilik işlemleri başlatılan eski mutemetimiz Muzaffer SARIYER’e Yeni Müdür’ümüz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK tarafından günün anısına hediye takdim edilmiştir.

Yeni Müdür’ümüz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK tarafından, eski Müdür’ümüz Prof. Dr. Celal DEMİR’e Çay M.Y.O.’na verdiği hizmetlerine binayen Birim Personelleri adına teşekkür plaketi takdimi yapılmış olup devamında Birim’imiz bünyesinde kurulup faaliyet gösteren Prototip Motorlu Araçlar Kulubü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK tarafından Kulübün Kurulum süreci dahilinde göstermiş olduğu yararlılıklar nedeni ile 2017 Akademik yılı sonunda verilmesi planlanan teşekkür ödülünün sunumu ile sonlandırılmıştır.

 

 

25 Ocak 2017, Çarşamba 174 kez görüntülendi