Yeşilay Haftası nedeni ile Birim’imiz ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Yeşilay Derneği’nin organizasyonluğunda, 07 Mart 2017-Salı tarihinde saat 14.00’de Konferans Salonu’muzda Afyonkarahisar Yeşilay Derneği’nin kurucularından sayın Ahmet YEŞİLAY’ın katılımcılığında Yeşilay Haftası’nda Ahmet YEŞİLAY İle Gençlerle Söyleşi temalı etkinlik gerçekleştirilecektir.

Ahmet YEŞİLAY İl’imizin önde gelen saygın ailelerinden YEŞİLAY’ların muhterem büyükleri olup, kendisi gönüllü olarak Yeşilay Derneği’nin faaliyetleri kapsamındaki sigara, içki ve madde bağımlılığı gibi sair konularda toplumumuzu bilinçlendirmeye yönelik gönüllü faaliyetlerde bulunmaktadır.

Planlanan organizasyonun afişi ekte sunulmuş olup; Etkinlik Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz muhtelif öğrenci ve Halkı’nın katılımına açık olarak tertiplenecektir.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

Afiş