-Birim’imiz 2016-2017 Akademik yılı Mezuniyet Töreni 14 Mayıs 2017 Pazar saat 14:00’de, ANS Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

-Törene tüm Akademik Personelleri’miz katılacak olup, mezun konumundaki ilgili öğrencilerimiz aileleri eşliğinde de katılım yapabileceklerdir.

-Törene öğrencilerden erkekler koyu renk takım elbise ve kravatlı, bayanlar bluz veya gömlekle katılacaklardır.

-Organizasyonda kullanılacak cübbe, şal ve keplerin dağıtımları için ilgili tarih, daha sonradan ilan edilecektir.

-Tören yerine ulaşımla ilgili bilgiler, daha sonradan ilan edilecektir.

-Ulaşım için temin edilecek taşıtlara, törene katılma şartını yerine getirmiş üst sınıf öğrencileri ve Birim’imizce görevlendirilecek alt sınıf öğrencileri alınacak olup, bunların  dışında kalan 1. ve 2.  sınıf öğrencileri kesinlikle alınmayacaktır.

-Organizasyon için öğrencilerden 46,50 TL toplanacak olup, katılmak isteyenler en geç 28 Nisan 2017 tarihine kadar Öğrenci İşleri Bürosu’nda bulunan formu imza karşılığı  doldurmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra kayıt alınmayacaktır.

-Mezuniyet Töreni sonrasında kep ve şallar öğrencilerde kalacaktır.

İLGİLİ TÜM ÖĞRENCİLERE DUYURULUR.

ÇAY MYO İdaresi

07 Mart 2017, Salı 86 kez görüntülendi