Farklı kültürlerin buluşması adına düzenlenen Organizasyon ile Afrika kıtası ÇAD’dan Bilal ADOUM ve BURKİNA FASO’dan Burhan ABUL-WAHİD bizlere ülkelerinin coğrafik, ekonomi, kültürel ve turistik özellikleri, inanışları, etnik grup farklılıkları ve Ülkeleri ile Türkiye arasındaki ilişkileri bir yabancı gözüyle aktarıp, Türkiye ve Afyonkarahisar ile ilgili izlenimlerini paylaşarak farklı dünyalarının tanıtımını yapacaktırlar.

ÇAD’lı Bilal ADOUM ve BURKİNA FASO’lu Burhan ABUL-WAHİD Ülkeleri’nden beldemiz Afyonkarahisar’a okumak üzere gelmiş olup; ÇAD’lı Bilal ADOUM  A.K.Ü. Biomedikal Mühendisliği’nde ve BURKİNA FASO’lu Burhan ABUL-WAHİD ise A.K.Ü. Maden Mühendisliği’nde eğitim görmektedirler.

17 Mart 2017-Cuma tarihinde saat 14.00’de Konferans Salonu’muzda gerçekleştirilmesi planlanmış olan organizasyonun afişi ekte sunulmuş olup, etkinlik Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz muhtelif öğrenci ve Halkı’nın katılımına açık olarak tertiplenecektir.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

16 Mart 2017, Perşembe 64 kez görüntülendi