Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı koordinasyonluğunda ve Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Grv. Ümmügülsüm ÜNLÜ nezaretinde, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında planlanan etkinlik 31 Mart 2017 Perşembe tarihinde gerçekleştirildi.

Muhtelif adımlardan oluşturulan etkinliğe Birim’imize temsilen Müdür Yardımcısı Öğr. Gör.  Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Grv. Veysel ÖZKAN, Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Grv. Mehmet Enes SAĞAR dahil olurken, Bolvadin Şehit Teğmen Muzaffer Gümüş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Tuba SÖNMEZ başkanlığında ilgili Uygulama Merkezi öğretmenlerinden oluşan grupta katılım göstermiştir.

Birim’imiz Çocuk Gelişimi ve Otomotiv Teknolojisi Programları’ndan görevlendirilen öğrencilerin nezaretinde gerçekleştirilen program çerçevesinde, Birim’imiz Akademik Personelleri’nden Öğr. Grv. Ümmügülsüm ÜNLÜ sorumluluğundaki Otizmli Çocuklar ve Eğitimi dersi öğrencilerinin hazırlamış olduğu ve Çay ilçe halkı ile yapılan sokak röportajı ve devamındaki Birim’imiz muhtelif Program öğrencilerinin katkıları ile hazırlanmış olan Ben Otizmli Bir Bireyim kısa filminin (link için tıklayınız: https://www.youtube.com/watch?v=8puxewE6xNY) sunumu, oluşturulan Otizmli Çocuk ve Ritim grubunun çalışmasının sunumu sırası ile sahnelenmiştir. Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen gösterilerin sonrasında tasarımı Öğr. Grv. Ümmügülsüm ÜNLÜ tarafından yapılıp, Birim’imiz imkanları dahilinde hazırlanan farkındalık broşürünün dağıtımı, broşür dahilinde öğrencilerimizin konu hakkında bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi. Bolvadin Şehit Teğmen Muzaffer Gümüş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Sayın Tuba SÖNMEZ’in Otizm ile ilgili görüşlerinin sonrasında Yerleşke dahilindeki öğrenci kantinin duvarında, günün anlamına atfen renkli el baskılarının yapılması sonrasındaki günün anısına fotoğraf çekimi ile etkinlik taçlandırıldı.

Etkinliğimize katılım gösteren Bolvadin Şehit Teğmen Muzaffer Gümüş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğretmenlerine, ilgili Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Tuba SÖNMEZ nezdinde teşekkürlerimizle…

 

 

 

03 Nisan 2017, Pazartesi 437 kez görüntülendi