Üniversite’miz Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü’nce, Atatürk Kongre Merkezi’nde 31 Mart 2017 tarihinde organize edilen ve katılımcılığını Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Z. Fulya TEMEL ile Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nden Prof. Dr. Neriman ARAL’ın yaptığı Gelişimsel Değerlendirmeden Bilime Çocuk Konferansı’na, Birim’imiz Çocuk Gelişimi Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ nezaretinde Çocuk Gelişimi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerimizden oluşan grubumuzla katılım sağlanmıştır.

Üniversite’miz Konservatuar’ından minik öğrencilerin katılımı ile hazırlanmış mini dinleti ve devamında teşekkür belgelerinin sunumu sonrasında başlatılan konferansta, Prof. Dr. Z. Fulya TEMEL Gelişimsel Değerlendirmenin Önemi konu başlığında erken çocukluk yaşlarında gelişimsel değerlendirmenin önemi üzerine Türkiye'de ve uluslararasında yapılan örnekler ile öneminden devamında Prof. Dr. Neriman ARAL Ankara Çocuk Üniversitesi ve Bilim Eğitimi konu başlığında Ankara Çocuk Üniversitesi ve Bilim Eğitimi üzerine kendi Üniversite’sinde uygulanan program ile ilgili örnek çalışmalarını tanıttı. 

Mesafeye rağmen özveri ile konferansa katılan ilgili Programöğrencilerimiz kendileri için faydalı ve özel bir ortamda bulunmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederken,Akademik Personeli’miz nezdinde Birim’imiz Çocuk Gelişimi Programı’mızı daveti nedeni ile AKÜ Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı  Başkanı Doç. Dr. Münevver CAN YAŞAR’a, Birim’imiz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizle…

 

03 Nisan 2017, Pazartesi 166 kez görüntülendi