Üniversite’miz Başmakçı M.Y.O. Akademik ve İdari Personelleri’nden oluşan heyet, Birim’imiz İta Amiri Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK’ın yeni başladığı görevinde hayırlı olması adına 04.04.2017 Salı tarihinde ziyarette bulundular.

 Ziyarete katılan heyette Başmakçı M.Y.O. Akademik Personelleri’nden Müdür Doç. Dr. Levent ÖZCAN, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Murat MERE ile Öğr. Gör. Nebi KALIN ve Başmakçı M.Y.O. misafir öğretim elemanı Doç. Dr. Hesna KANDIR ile birlikte Yüksekokul Sekreter V. Ramazan GÜRBÜZ bulunup, heyet Birim’imiz Müdür’ü Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK başta olmak üzere Akademik ve İdari Personeller’imizce ağırlanılmıştır.

 Birim’imiz Müdür’ü Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK’ın eski görev yeri olan Başmakçı M.Y.O.’ndaki görev başarıları nedeni ile teşekkür adına çiçek ve hediye sunumları gerçekleştirilerek, Birim’imiz Yerleşkesi dahilindeki eğitim binamız, kantin, atölye ve labarotuvarlarımızın tanıtımları yapılarak ilgili heyet uğurlanmıştır.

Nazik ziyaretlerinden ötürü Başmakçı M.Y.O. Akademik ve İdari Personelleri nezdinde Başmakçı M.Y.O. Müdür’ü Doç. Dr. Levent ÖZCAN’a teşekkürlerimizle…

 

05 Nisan 2017, Çarşamba 158 kez görüntülendi