Birim’imiz Akademik ve İdari Personelleri’nden oluşan Heyet’imiz ile 31 Mart 2011-23 Ocak 2017 tarih aralığında Birim’imiz İta Amiri görevinde bulunup 23 Ocak 2017 tarihi itibariyle Sandıklı M.Y.O.’na atanan Prof. Dr. Celal DEMİR’in yeni başladığı görevinde hayırlı olması temennisi dahilinde 14.04.2017 Cuma tarihinde ziyarette bulunuldu.

Ziyarete katılan Birim’imiz Heyet’inde M.Y.O. Müdür’ümüz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Dr. Ahmet BÜYÜKBEN, Çocuk Bakım ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Veysel ÖZKAN, Otomotiv Teknolojisi Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ahmet Nazim TUNUR, Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ ile birlikte M.Y.O. Sekreter Vekili’miz Mehmet Emin DEMİRÖRS bulunup Heyet, Sandıklı M.Y.O. Müdür’ü Prof. Dr. Celal DEMİR, Sandıklı M.Y.O. Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Fatma ÖZDEMİR ile Öğr. Gör. Yunus YILAN ve Sandıklı M.Y.O. Sekreteri Ahmet AYHAN başta olmak üzere Sandıklı M.Y.O Akademik ve İdari Personelleri’nce ağırlanmıştır.

Sandıklı M.Y.O Müdür’ü Prof. Dr. Celal DEMİR’in eski görev yeri olan Çay M.Y.O.’ndaki görev başarıları nedeni ile teşekkür adına İta Amiri’miz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK tarafından Çay M.Y.O. Akademik ve İdari Personelleri adına çiçek ve hediye sunumları gerçekleştirilip, Heyet’imize Sandıklı M.Y.O Yerleşkesi dahilindeki eğitim binaları, hizmet binası, kantin, atölye, Turizm ve Seyahat ile Otel İşletmeciliği Programlar’ının uygulama alanlarının tanıtımları yapılarak Heyet’imiz uğurlanmıştır.

Samimi misafirperverliği nedeni ile Sandıklı M.Y.O Müdür’ü Prof. Dr. Celal DEMİR’in nezdinde Sandıklı M.Y.O Akademik ve İdari Personelleri’ne teşekkürlerimizle…

 

17 Nisan 2017, Pazartesi 106 kez görüntülendi