Birim’imiz bünyesinde kurulup, faaliyet gösteren Prototip Motorlu Araçlar Kulübü’nce (P.M.A.K.) Faaliyet Planı Bildirim Formu’ndada beyan edilip, oluşan şartlar dahilinde güncellenerek; Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri arasında ilişkilenme ve kaynaşma sağlamak adına sosyal ve teknik aktivite olması ile birlikte, motor sporlarına ilgi uyandırma amaçlı olarak Go-Kart Yarış Organizasyonu (Turnuvası) düzenlenmesi planlanmıştır.

Birim’imiz muhtelif Program öğrencilerinin katılımına açık olacak ilgili organizasyon, 28/04/2017 tarihinde A.K.Ü. Çay M.Y.O. Yerleşkesi ana bahçesinin Go-Kart pisti olarak belirlenip, düzenlemesi yapılacak bölümünde ve Birim’imiz Otomotiv Teknolojisi Programı atölyelerinde imal edilip tahsisi yapılacak taşıt ile gerçekleştirilecek olup, görevlendirilecek Kulüp Üyeleri’mizce 10.04-27/04/2017 tarihleri arasında Yerleşke’mizde açılacak tanıtım standı aracılığı ile tespit edilen organizasyon bedeli karşılığı, katılımcı öğrenci kayıtı alınacaktır. Kayıt karşılığı; Pistde belirlenen taşıt aktivitesi, dereceye girenlere verilecek olan P.M.A.K. Başarı Sertifikası ve 1.’ye verilecek olan P.M.A.K. Kupası’nın dağıtımları gerçekleştirilecektir.

Organizasyon öncesi ve ilgili günde, gerekli görülen güvenlik önlemleri nedeni ile P.M.A.K. Kulüp Başkanlığı’nca görevlendirilecek Üyeler’ce Yerleşke’nin emniyet şeridi ile belirlenen bölgesi içerisine taşıt park edilmemesi konusunda uyarı amaçlı olarak bilgilendirme broşürü dağıtımı yapılacaktır.

Dereceye giren katılımcıların daha sonra belirlenecek ve izin talebinde bulunulacak olan başka bir organizasyon dahilinde, Üniversite’miz muhtelif Birimleri öğrencilerinden oluşturulacak-seçilecek öğrenciler ile benzer faaliyet kapsamında final yapması planlanmaktadır.

                                                                                                                                                                              A.K.Ü. Çay M.Y.O.

                                                                                                                                                                             P.M.A.K. Başkanlığı

 

 

26 Nisan 2017, Çarşamba 412 kez görüntülendi