Birim’imiz Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf öğrencilerinden Ümran YAKIŞAN, Rabia ŞİMŞEK, Buse KARABURÇAK, Buket BARIŞOĞLU, Muhammed İMRE ve Merve DURAL’ın başrolllerini üstlenip, Hatice TANAK, Rumeysa KARAYEL ile İpek ASAL’ın teknik destek verdikleri ve Çocuk Gelişimi Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR’ın yönetmenliğini yaptığı 3XXXL adlı tiyatro gösterisi yoğun ilgi üzerine son tekrar olarak 16 Mayıs 2017 Salı saat 14.30’da Birim’imiz Konferans Salonun’nda sahnelenecektir.

Tiyatro gösterisi Çocuk Gelişimi Programı’mız 2.sınıfının Sınıf Yönetimi dersi kapsamında dönem başından itibaren hazırlanmış olup, çağımızın hastalığı olan Obezite irdelenip, çözüm yollarının sanatsal bir üslupla irdelemesi yapılacaktır.

Planlanan tiyatro gösterisi, Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz muhtelif öğrenci ve Halkı’nın katılımına açık olarak tertiplenecektir.

AKÜ Çay M.Y.O. Müdürlüğü

04 Mayıs 2017, Perşembe 88 kez görüntülendi