Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’müz bünyesinde Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’mız koordinasyonluğundaki Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personeller’i ve öğrencilerimizin koordinasyonluğunda planlanan, V. Geleneksel Çocuk Şenliği Organizasyonu 12 Mayıs 2017 Cuma tarihinde Yerleşke’mizde gerçekleştirilecektir.

Origami, havalı kaydırak, midilli turu, çim bebek yapımı, palyaço gösterileri, hediye avı, pamuk şeker, limonata, patlamış mısır başta olmak üzere muhtelif aktiviteler eşliğinde planlanan ilgili Organizasyon’a İlçe’miz, K. Karacaören Kasabası ve Pazarağaç Kasabası’ndaki muhtelif ana okulu ve ana sınıfları sorumlu öğretmen ve öğrencileri ile birlikte davet edilmiş olup, bu kapsamda İlçe’miz halkının katılımıda kabul edilecektir.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

04 Mayıs 2017, Perşembe 90 kez görüntülendi