Birim’imiz  bünyesinde kurulup, faaliyet gösteren Prototip Motorlu Araçlar Kulübü’nün 2017 Akademik yılı Faaliyet Planı bildiriminde beyan edilmesi gereği, Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri arasında ilişkilenme ve kaynaşma sağlamak adına sosyal ve teknik aktivite olması ile birlikte, motor sporlarına ilgi uyandırma amaçlı olarak 28 Nisan 2017 tarihinde Yerleşke’miz ana bahçesinde Go-Kart pisti olarak belirlenip düzenlemesi yapılan bölümünde Birim’imiz Otomotiv Teknolojisi Programı atölyelerinde imal edilip tahsisi yapılan taşıt ve görevlendirilen Kulüp Üyeleri’mizin nezaretinde Go-Kart Turnuvası gerçekleştirildi.

Organizasyon kuralları dahilinde pistde belirlenen taşıt aktivitesi ile en kısa zamana göre yapılan derecelendirmeye göre:

2017 Akademik yılı Prototip Motorlu Araçlar Kulübü Başkanı Gökhan YALNIZ 1. olarak P.M.A.K. Katılım ve Başarı Sertifikası ile P.M.A.K. Kupası’nı almaya hak kazanmıştır. Bununla birlikte P.M.A.K. Sertifikası eşliğindeki yapılan sıralandırma gereği Çocuk Gelişimi Programı’ndan Esra AKMER 2.liği, Pınar ÇOBAN 3.lüğü ve Otomotiv Teknolojisi Programı’ndan Ahmet Can ÖZÜBEK 4.lüğü kazanmış olup, ilgili organizasyonda Otomotiv Teknolojisi Programı’ndan Bayram YILDIZ’a P.M.A.K. Teknik Servis Sertifikası ve devamında organizasyonda kullanılan taşıttan sorumlu Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencilerinden Mert Can DEVEÇEKER ve Kadir ŞENER’e P.M.A.K. Başarı Sertifikası sunumları gerçekleştirilmiştir.

 

 

 

 

08 Mayıs 2017, Pazartesi 139 kez görüntülendi