AKÜ Sandıklı MYO’nun, Sandıklı Termal Park Otel’de gerçekleştirdiği 2016-2017 Akademik Yılı 23. Dönem mezuniyet törenine İlçe Protokolü eşliğinde, Birim’imizi temsilen MYO Müdürü’müz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK ve Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’den oluşan Heyet’imizle katılım sağlanmıştır.

Birim’imiz eski İta Amiri ve Sandıklı Meslek Yüksekokulu  Müdürü Prof. Dr. Celal DEMİR mezuniyet töreninde yapmış olduğu konuşmasında; Sandıklı MYO’nun mezun sayısının 7391’e ulaştığını, bununda orta ölçekli bir ilçe nüfusuna tekabül etttiğini belirterek, mezun gençlerimize sizi en samimi duygularımla hayata uğurlarken  sağlıklı, başarılı ve mutlu olmanızı diliyorum sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Protokol konuşmalarının ardından gerçekleştirilen diploma töreninde MYO Müdürü’müz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK ile Birim’imiz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK yapılan anons gereği sahneye davet edilerek diploma dağıtımlarında bulunmuşlardır. Program açık havada keplerin atılması ile sona erdirilmiştir.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

23 Mayıs 2017, Salı 98 kez görüntülendi