Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’mızca planlanıp, Çocuk Gelişimi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinden oluşturulan 27 kişilik öğrenci grubumuz ve Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün koordinatörlüğünde “Küçük Yüreklerde Büyük Mutluluklar-2…” Sosyal Sorumluluk Organizasyonu’nu gerçekleştirildi.

Organizasyon 16 Mayıs 2017 Salı tarihinde Çay Pazarağaç İlkokulu, Çay K. Karacaören İlkokulu ve Çay K. Karacaören Seka İlkokulları’ndaki 1. sınıf ile ana sınıfındaki öğrencilere yönelik palyaço gösterisi, eğlenceli çocuk şarkıları başta olmak üzere çeşitli etkinliklerin devamında, Çay Pazarağaç Belediye Başkanlığı ile Çay K. Karacaören Belediye Başkanlıkları’nın sponsorluk desteği ile sağlanan muhtelif hediyelerin dağıtımı eşliğinde gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe katılan ilgili okulların öğretmenleri bu tür bir proje de yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, öğrencileri ise palyaçoları sevdiklerini ve onlarla çok eğlendiklerini ifade ettiler. AKÜ Çay MYO Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN projenin öğrencilerince gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken, bu tür sosyal etkinliklerin arttırılarak devam ettireceğini belirtti.

Organizasyona AKÜ Çay MYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK, MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN ve Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün katılımları ile birlikte Çay K. Karacaören Belediye Başkanı Muhterem ALGÜL, Çay Pazarağaç Belediye Başkanı Adem BULUT başta olmak üzere Çay K. Karacaören ve Seka İlköğretim Okulları ile Pazarağaç İlkokulları’nın müdür, öğretmen ve velilerinin katılımları organizasyonu zenginleştirmiştir.

Organizanyonun içeriğinde Çay Pazarağaç Belediye Başkanı’mız Adem BULUT namına Çay Pazarağaç Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Ramazan YILDIRIM’a Birim’imiz Müdür’ü Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK tarafından PMAK teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

  Organizasyonumuza sağladığı taşıt desteğide dahil olmak üzere muhtelif hediye dağıtımları nedeni ile Çay Pazarağaç Belediye Başkanı Adem BULUT ve Çay K. Karacaören     Belediye Başkanı Muhterem ALGÜL’e teşekkürlerimizle…

23 Mayıs 2017, Salı 219 kez görüntülendi