1- Yaz döneminde başka üniversitelerden ders alacak öğrenciler; "öğrencinin ilgili yılda yerleştiği programın taban puanından daha yüksek bir puana sahip programın verildiği üniversiteden" ders alabilirler.

2- Yaz okulunda bir öğrenci en fazla on iki (12) saat ders alabilir.

3- Alınan dersin intibakında, içerik olarak %80 uygunluğu ile ders saatinin eşit veya daha fazla olması gerekir. AKTS eşitliği aranmaz.

4- Öğrenciler başarısız oldukları, devam edemedikleri yada döneminde alamadıkları dersleri belirtilen koşullar dahilinde alabilirler.

5- Yaz döneminde staj/ işyeri eğitimi/ arazi uygulaması ile yaz okulu birlikte yürütülemez.

6- Yaz döneminde başka üniversitelerden alınan derslerin notları, Afyon Kocatepe Üniversitesi Önlisans ve Lisans Muafiyet ve İntibak İşlemleri Yönergesine göre değerlendirilecektir.

26 Mayıs 2017, Cuma 90 kez görüntülendi