Meslek Yüksekokulu’muz koordinasyonluğunda sunulan afişinde (ve programı) belirtildiği üzere, Üniversite’miz Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı ve Bolvadin Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Cantürk KAYAHAN tarafından, 31 Ekim 2017-Salı 14:00’de Konferans Salonu’muzda “Mesleki Eğitimde Girişimciliğin Önemi” ana temalı konferans gerçekleştirilecektir.

Konferansta günümüzün trendi olan girişimciliğin Üniversite eğitimindeki yeri ve sonrasında eğitimini alana yararları konuları örneklemelerle irdelenecek olup, planlanan organizasyon Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz muhtelif öğrenci ve Halkı’nın katılımına açık olarak tertiplenecektir.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

23 Ekim 2017, Pazartesi 78 kez görüntülendi