Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’mızca, sosyal ve kültürel etkinlik kapsamında 1 Kasım 2017 Çarşamba tarihinde organizasyonu planlanıp, Bölüm Başkan Vekili Öğr. Grv. Veysel ÖZKAN’ın ile Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ve Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün denetim ve gözetiminde Afyonkarahisar İli’ndeki Ahmet Necdet Sezer, Ali Çetinkaya ve İlahiyat Fakülteleri’nin Kampüs tanıtımları ile Zafer Müzesi, Alimoğlu Tarih Müzesi, Mevlevi Camii-Müzesi/Konağı, Akarçay, Arkeoloji Müzesi, Afium Qutlet, Mihrioğlu Konağı, Kale Konakları ve çevresi, Çeşmeli Konak, Anıt Park ve İmaret Camii Külliyesi ile devamında şehir serbest gezisi kapsamında organizasyon gerçekleştirilmesi  planlanmaktadır.

İlgili organizasyona Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimizin katılım talebi, kabul taahhütnamesi dahilinde Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’mızca değerlendirilecektir.

26 Ekim 2017, Perşembe 103 kez görüntülendi