Meslek Yüksekokul Müdürlüğü’müz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojisi Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK ile Otomotiv Teknolojisi Programı Akademik Personeller’inden Öğr. Gör. Muhammed ARSLAN, 09.02.2018 tarihinde Birim’imizi temsilen Afyonkarahisar TÜVTÜRK-KYC Araç Muayene İstasyon Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdiler.

Sektörel temas adına gerçekleştirilen ziyarette; Afyonkarahisar TÜVTÜRK-KYC Araç Muayene İstasyon Müdürlüğü’ne yeni atanan Mehmet GEDİK’e hayırlı olsun temennisinde bulunulup, TÜVTÜRK-KYC Merkezi’nin geçen senelerdeki talebine istinaden gerçekleştirilen protokoller gereğinde oluşturulup seçmeli dersler havuzundaki 229-Araç Muayenesi Tekniği başta olmak üzere 234-Hasar Tespiti ve Analizi derslerinin tanıtımı gerçekleştirilip, Birim’imiz Otomotiv Teknolojisi Programı ve Birim’imiz dahilinde kurulup faaliyette bulunan Prototip Motorlu Araçlar Kulübü’nün (P.M.A.K.) 2017-2018 Akademik yılı Bahar yarıyılı dahilinde yürütümünü gerçekleştirmeyi planladığı başta V. Geleneksel Motorlu Araçlar Şenliği’ne katılım, Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencilerinden oluşturulacak öğrenci grubunun mesleki ve teknik açıdan yeterliliklerinin sağlanması amaçlı teknik gezi bildirimi ile Çay İlçesi’nde görev yapan gezici muayene istasyonunun Yerleşke dahilinde konuşlandırılması talebinin tekrarı yapılmıştır.

Birim’imiz ve öğrencilerimiz namına Akademik Personeller’imize göstermiş olduğu samimi ilgi nedeni ile Afyonkarahisar TÜVTÜRK-KYC Araç Muayene İstasyon Müdürü sayın Mehmet GEDİK’e teşekkürlerimizle…

12 Şubat 2018, Pazartesi 348 kez görüntülendi