Afyonkarahisar Otistik Çocuklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Afyonkarahisar  Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Merkezi’nin Eğitim Salonu’nda 15.03.2018 tarihinde gerçekleştirilen ve katılımcılığını Beslenme Uzmanı Dr. Ercüment ILGUZ ve Dr. Hasan Hüseyin ERENE’nin yaptığı Otizmli Çocuklarda Beslenme ve Diyet ile Otizm Arasındaki İlişki temalı konferansa Birim’imiz Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün başkanlığındaki normal ve ikinci öğretimden oluşan karma öğrenci gurubuz ile katılım sağlanmıştır.

Çocuk Gelişimi Programı’mızın Otizmli Çocuklar ve Eğitimi dersi kapsamında ilintili bulunması gereği gerçekleştirilen katılım, Üniversite’miz Fen Edebiyat Fakültesi Akademik Personlleri’nden Dr. Öğr. Üyesi Selim PULLU’nun daveti gereğinde ve Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’mızın koordinasyonluğunda  gerçekleştirilmiştir.

Nazik daveti ve ilgisi gereği Yılın Otizm Babası ödülünün sahibi bulunan Dr. Öğr. Üyesi Selim PULLU teşekkürlerimizle…

15 Mart 2018, Perşembe 198 kez görüntülendi