Bolluğu, bereketi ve baharı müjdeleyen Nevruz Bayramı kutlamaları için, 20 Mart 2018 tarihinde Yerleşke’miz dahilinde sunulan afişinde ve programında belirtildiği üzere organizasyon gerçekleştirildi. Nevruz baharın yeniden canlanmasıyla başlayan doğanın insanlara sunduğu bolluk, bereket, sevgi, kardeşlik, paylaşım ve dostluk simgeleri olarak kabul edilmek ile birlikte 21 Mart’ta gece ve gündüz eşitlenerek bu eşitlik insanların din, dil, ırk ayrımı yapılmadan herkesin eşit olduğunu anlatarak 21 Mart’tan itibaren gündüzler uzayarak geceler kısalır. Bu coğrafik olayla, karanlıklar azalıp aydınlık günler insanlığın hizmetine sunulmaktadır.

Organizasyon’a Müdür’ümüz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet DENİZ, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojisi Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Dr. Ahmet BÜYÜKBEN, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Onur KAFADAR, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Erdoğan ÖZGÜR, Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ ve Meslek Yüksekokul Sekreteri Mehmet Emin DEMİRÖRS eşliğinde Birim’imiz muhtelif Programları’ndaki yoğun bir öğrenci topluluğumuz katılım sağlamıştır.

Baharı müjdeleyen Nevruz çiçeği, kar altından kuşandığı güzelliği ile toprağı uyandırırken umudun, birliğin ve kardeşliğin simgesi Nevruz Bayramı kutlamalarında Birim’imiz muhtelif Program öğrencilerinin yoğun katılımı dahilinde Yerleşke’mizde yakılan Nevruz ateşinin üstünden atlanarak baharın gelişini kutladık.

Etkinliğin devamında müzik ve çiğ köfte eşliğinde ateşten atlama, ip atlama, halat çekme,  sandalye kapmaca, çuval yarışı ve balon patlatma gibi aktivitelere Birim’imiz Akademik Personelleri eşliğinde katılım gösteren öğrencilerimiz, vize sınavları öncesinde hoş vakit geçirdiler.

Mazereti gereğindeki nazik bildirimleri dahilinde aramızda bulunamayan Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ’a, katılımları nedeni ile Çay Ak Parti İlçe Başkanı Sayın İbrahim TÜRKKAN’a ve Organizasyon’un Sponsor’u olan Gençer İletişim’e teşekkürlerimizle…

Afiş

 

21 Mart 2018, Çarşamba 119 kez görüntülendi