Üniversite’miz ve Çay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü namına, MYO’muz ile Çay Şehit Ahmet Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen Eğitim, Bilim, Sanat, Spor ve Kültürel alanlardaki işbirliği Protokolü kapsamında ilgili Okul, İdareci, Öğretmen ve Öğrencileri’ne yönelik olarak gerçekleştirilen Mesleki Tanıtım ve Kariyer-Okul Tanıtımı Organizasyonu kapsamında gerçekleştirilmiş bulunan faaliyet silsilesi içinde yer verilip yoğun beğeni dahilinde tekraren gerçekleştirilen Bükme de mi Yemiyek? adlı tiyatro gösterisi 20 Mart 2018 Salı saat 14.30’da Birim’imiz Konferans Salonun’nda sahnelendi.

Gösteri Birim’imiz Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinden Esra AKMEN, Kadriye SADE ve Özcan SAK’ın teknik destekleri eşliğinde Gülzehra MUSUL, Emine ARDIÇ, Huriye CEYLAN, İlkay BOLATTÜRK, Mervan SAK ve Beytullah KARAKOÇ’un Çocuk Gelişimi Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR’ın yönetmenliğinde gerçekleştirilmiştir.

Çalışma Birim’imiz muhtelif Program öğrencilerimizce yoğun beğeni görmüştür. Emeği geçen öğrencilerimiz ile birlikte, sahnelenen eserdeki dekor olarak kullanılan ve etkinlik sonrasında izleyicilerimize dağıtımı yapılan pastalar için Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih KAYGISIZ’a teşekkürlerimizle…

 

21 Mart 2018, Çarşamba 91 kez görüntülendi