Baharın gelişinin başlangıcını kutlama adına Birim’imiz  Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetli Bölüm Başkanlığı koordinasyonluğunda, Prototip Motorlu Araçlar Kulübü (P.M.A.K.), İlçe’miz Güven Kırtasiye ve Çağlayan Kırtasiye Sponsorluğu’nda ve Yerleşke’miz dahilinde, 29.03.2018 tarihinde ve 10.00-13.00 saatleri arasında Uçurtma Şenliği Organizasyonu gerçekleştirilecektir.

Organizasyon’a İlçe’miz muhtelif Anasınıfları’nda eğitim gören çocuklarımız öğretmenleri nezaretinde çağrılı bulunup, etkinlik kapsamında müzik eşliğinde başta yüz boyama ve palyaço gösterileri olmak üzere Birim’imiz Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin el yapımı olan uçurtmalarını uçurmaları  olarak planlanmıştır.

Planlanan etkinlik Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz muhtelif öğrenci ve Veli-Halkı’nın katılımına açık olarak tertiplenecek olup, organizasyonun afişi ekte sunulmuştur.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

27 Mart 2018, Salı 39 kez görüntülendi