Sağlık ve zindelik sektöründe network marketing sistemi ile çalışan, köklü ve öncü şirketlerden birisi olan Gano Excel Industries Sdn. Bhd.’nin adı altında faaliyet gösteren Gano Excel Marketing Private İthalat ve Pazarlama Şirketi Dünya Başkanlık Takımı Lideri Hasan Ali SEZER tarafından, 24.04.2018 Salı tarihinde saat 13:30’da Konferans Salonu’muzda, Gano Excel Industries Sdn. Bhd.’nin bir zamanlar sadece kraliyet ailelerinin sofralarında bulunabilirken günümüzde artık evlerimize kadar girebilmiş şifalı bitki içerikli muhtelif özel gıda takviyeleri ve gıda ürünlerinin tanıtımı eşliğinde, firmanın kazanç planının işleyişi ile ilgili bilgi sunumu gerçekleştirilecektir.

Planlanan bilgi sunumu, Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz muhtelif öğrenci ve Halkı’nın katılımına açık olarak tertiplenecektir.

AKÜ Çay M.Y.O. Müdürlüğü

23 Nisan 2018, Pazartesi 133 kez görüntülendi