Sağlık ve zindelik sektöründe network marketing sistemi ile çalışan, köklü ve öncü şirketlerden birisi olan Gano Excel Industries Sdn. Bhd.’nin adı altında faaliyet gösteren Gano Excel Marketing Private İthalat ve Pazarlama Şirketi Dünya Başkanlık Takımı Lideri Hasan Ali SEZER tarafından, 24.04.2018 Salı tarihinde saat 13:30’da Konferans Salonu’muzda, Gano Excel Industries Sdn. Bhd.’nin bir zamanlar sadece kraliyet ailelerinin sofralarında bulunabilirken günümüzde artık evlerimize kadar girebilmiş şifalı bitki içerikli muhtelif özel gıda takviyeleri ve gıda ürünlerinin tanıtımı eşliğinde, firmanın kazanç planının işleyişi ile ilgili bilgi sunumu gerçekleştirilmiştir.

Katılımcımız Hasan Ali SEZER konferansın 1. oturumunda  gerçekleştirdiği sunumda; Ganoderma mantarının içeriğinde 200’ün üzerınde aktif bileşenlerin olup, 140’ın üzerınde farklı triterpenin bulunduğunu bununla birlikte vitaminler, minareller, ganoderik asit ve amino asitin bulunduğunu ve tüm bunların paralelinde muhtelif ilgili ürünlerin insan sağlığı için maksimum faydalarının bulunduğunu belirtmiştir. Mr Leow Soon Seng’in ganoderma mantarının insan sağlığı için faydalı olduğunu keşfettiğini, ürünün uzak doğuda yetiştiğini, ölümsüzlük mantarı olarak adlandırıldığını, hücre yenileme, astım, koha hastalıklarına iyi geldiğini belirtip, ilaç olmayıp bitki olduğunu açıklamıştır.

Etkinliğin 2. oturumunda katılımcımız Hasan Ali SEZER tarafından, Gano Excel Industries Sdn. Bhd.’nin adı altında faaliyet gösteren Gano Excel Marketing Private İthalat ve Pazarlama Şirketi’nin firma kazanç planının işleyişi ile ilgili bilgi sunumu gerçekleştirilmiştir.

Organizasyon’a Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN, Otomotiv Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ahmet Nazim TUNUR, Elektrik Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Halil UYGUN, Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ile Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ eşliğinde Birim’imiz muhtelif Programları’ndaki yoğun bir öğrenci topluluğumuz katılım sağlamıştır.   25

25 Nisan 2018, Çarşamba 528 kez görüntülendi