AKÜ ÇAY MYO Prototip Motorlu Araçlar Kulübü (P.M.A.K.) Başkanlığı’nca sosyal sorumluluk kapsamında değerlendirilerek, yakıt tasarrufu ve bu konuda toplumda bilinçlenme sağlanması adına, Akaryakıt Tasarrufunuz Tasarrufumuzdur sloganı ile  3 günlük kapsam dahilinde etkinlik gerçekleştirilmiştir.

Organizasyon taşıt kullanıcılarının yakıt tasarruf tedbirleri konusunda bilinçlendirilmeleri amacıyla hazırlanıp, görevlendirilen Kulüp Üyeleri’nce el ilanı-broşür dağıtımı ile sözlü bilgilendirilme olarak gerçekleştirilmiş olup, etki düzeyimizin arttırılması için Çay İlçe’ sindeki etkinlik İlçe’miz Mülki, Yerel ve Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri ile İlçe’miz basın mensuplarının daveti dahilinde planlanmış olup 1. gün olan 24 Nisan 2018 tarihinde Çay Dörtyol Meydanı’nda İlçe Emniyet Müdürü’müz Ahmet Sadık SEMERCİ ile Çay Tic. ve San. Odası Yön. Kur. Bşk. Salih KAYGISIZ’ın katılımları dahilinde gerçekleştirilmiştir.

Organizasyon’un 2. gününde Prototip Motorlu Araçlar Kulüp (P.M.A.K.) üyeleri Bolvadin Kırkgöz Kampüsü’nde Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Bolvadin Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik stand faaliyeti gerçekleştirilmiş olup, 3. gün olan 26 Nisan 2018 tarihinde Yerleşke’miz dahilinde Birim’imiz öğrencilerine yönelik olarak yapılan faaliyet ile sonlandırılmıştır.

Organizasyon’umuza katılım ve ilgi göstermeleri nedeni ile  İlçe Emniyet Müdürü’müz Ahmet Sadık SEMERCİ ile Çay Tic. ve San. Odası Yön. Kur. Bşk. Salih KAYGISIZ ve devamında Çay Doğan Haber Temsilcisi Muzaffer NAL’a teşekkür ederiz.

Dağıtım noktalarında olumlu geri dönüşlerin alınması yorgunluğumuzu unutturmuş olmakla birlikte, görevlendirilen Kulüp Üyeleri’miz planladığımız 5. Geleneksel Motorlu Araçlar Bilim Şenliği’mizin tanıtımı adınada faaliyette bulunmuşlardır.

http://www.hurriyet.com.tr/suruculere-akaryakit-tasarrufu-bilgilendirmesi-40815132

dosya.kocatepegazetesi.com/25-4-2018/

 

26 Nisan 2018, Perşembe 125 kez görüntülendi