2017-2018 Akademik yılı mezuniyet töreni Birim’imiz Yerleşke’sinde 11.05.2018 Cuma tarihinde  gerçekleştirildi. 80 kişilik katılımcı öğrenci grubumuz ile ailelerinin geniş kapsamlı katılımları eşliğinde gerçekleştirilen organizasyonun açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü’müz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK; 1994’den günümüze gelene kadar 4138 mezun veren Meslek Yüksekokulu’muzun, 2018 yılındaki 21. dönem mezunları ile hem övünüldüğünü hem de bundan sonraki süreçlerde başarılarında ve akademik gelişimlerinde destek olmaya devam edileceğini vurgulayıp, toplamda 6 bölüm ve 6 programın bulunduğu Meslek Yüsekokulu’nun sahip olduğu sosyal donatılarıyla öğrencilerinin kişisel ve sosyal gelişimlerinde önemli bir işlevinin bulunduğunu, bununda İlçemizin sahip olduğu zengin tarihi ve kültürel dokusu ve değerli insanlarıyla öğrencilerimize ev sahipliğinde gizli olduğunu vurgulamıştır.

Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün sunumunu yaptığı mezuniyet töreninde sırasıyla bütün Program öğrencilerimiz diplomalarını Bölüm Başkanları’ndan alarak, toplu katılımın olduğu kep merasimi ile organizasyon sonlandırılmıştır.

14 Mayıs 2018, Pazartesi 190 kez görüntülendi