Birim’imiz Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanlığı koordinasyonluğunda ve 23 Mayıs 2018 Çarşamba tarihinde IV oturumdan olmak üzere Birim’imiz Konferans Salonu’nda, Yenilenebilir Enerji Semineri gerçekleştirilecektir.

Seminer oturumundaki gerçekleştirilecek sunumlar AKÜ Çay MYO Elektrik ve Enerji Bölümü Elektrik Programı 2.sınıf öğrencilerince, Araştırma Yöntem ve Teknikleri dersi kapsamında hazırlanılarak Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

Yenilenebilir Enerji Semineri’nin afişi ve programı ekte sunulmuş olup, etkinlik Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz muhtelif öğrenci ve Halkı’nın katılımına açık olarak tertiplenecektir.

AKÜ Çay M.Y.O. Müdürlüğü

Afiş ve Program