23.05.2018 tarihinde Birim’imiz Yerleşkesi dahilinde Akademik Personelleri’miz ile öğrencilerimizin katılımı ile iftar yemeği tertiplenmiştir.

İftar yemeği Birim’imizi temsilen Müdür’ümüz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ, Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ile Öğr. Gör. Ümmügülsün ÜNLÜ nezaretinde muhtelif Programlar’daki yoğun öğrenci katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Kavurma, pirinç pilavı, çorba, salata ve helvadan oluşturulan menüye sahip yemeğin tümünde ön düzen, servis, hazırlık, dağıtım ve temizlik olmak üzere organizasyonda öğrencilerimiz kendi aralarında iş bölümlerini yaparak gerekli altyapıyı sağlamışlardır.

İftar sonrasında Müdür’ümüz Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK’ın sofra duası eşliğinde kalben dualar yapılmıştır.

Organizasyona katılan öğrencilerimiz bu tür etkinliklerden son derece memnun olduğunu belirtip yinelenmesi talebinde bulundular.

24 Mayıs 2018, Perşembe 144 kez görüntülendi