Birim’imiz Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanlığı koordinasyonluğunda ve 23 Mayıs 2018 Çarşamba tarihinde 4 oturumdan olmak üzere Birim’imiz Konferans Salonu’nda, Elektrik Programı öğrencilerimizin katılımı ile Yenilenebilir Enerji Semineri gerçekleştirilmiştir.

Seminer oturumunda gerçekleştirilen sunumlar AKÜ Çay MYO Elektrik ve Enerji Bölümü Elektrik Programı 2.sınıf öğrencilerince, Araştırma Yöntem ve Teknikleri dersi kapsamında hazırlanılarak Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ’in koordinatörlüğünde sunulmuştur.

Seminer’in muhtelif oturumlarında Birim’imiz Akademik Personelleri’nden  İta Amiri Doç. Dr. Hüseyin KOÇAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet BÜYÜKBEN, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Erdoğan ÖZGÜR, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN, Otomotiv Teknolojisi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ahmet Nazim TUNUR ile Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör.Ümmügülsüm ÜNLÜ eşliğinde başta Teknik Programlar’daki öğrencilerimizin katılımı söz konusu olmuştur.

Elektrik Programı öğrencilerimiz nezdinde, Birim’imiz Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ’e Akademik çalışmalarında başarılar temennisi ile…

24 Mayıs 2018, Perşembe 109 kez görüntülendi