11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında organizasyonu gerçekleştirilen Kızlarlarımız Yarınlarımız temali etkinlikte Birim’imizi temsilen Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden        Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ katılımcı olarak görevlendirilmiştir.

Etkinlik İlçe Milli Eğitim Müdür V. Nihat ÇAKMAKKAYA, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim TÜRKKAN, Çay Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Uğur ÜSTÜNER ile Çay İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mevküt KARA’nın nezaretinde Çay İmam Hatip Ortaokulu’nda ve ilgili Okul’un yaklaşık 140 öğrencisine yönelik olarak  öğrenci kızlarımızı gelecek konusunda aydınlatma amaçlı olarak kariyer organizasyonu niteliğinde planlanmış olup,  Çay Devlet Hastanesi’nden Pratisyen Hekim Büşra TOSUN, Çay Devlet Hastanesi’nden Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serpil GÜN ve Çay İmam Hatip Ortaokulu’ndan  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ayşe KARA ile Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün katılımcılığında, bilgilerinin ve yaşanmışlıklarının anlatımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı Akademik Personelleri’nden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ; Organizasyondaki konuşmasında kız çocuğu anadır, kardeştir, eştir ve toplumun eğitim
aşamasının temel taşı olduğunu vurgulayarak, bugünün taçlanması adına ve geleceğimizin temel taşlarının güzel hedefler belirlemesi adına yardım amaçlı olarak burada bulunduklarını,  programın düzenlenmesine yardımcı olanlara teşekkürlerini sunup, izleyicilere akademik eğitim kapsamında yaşadıklarını gündelik hayattaki örneklemeleri ile aktarmıştır.

    

15 Ekim 2018, Pazartesi 739 kez görüntülendi