Birimimiz muhtelif program öğrencilerinin ilişkilenmesi, kaynaşması ve devamında vize sınavları öncesinde motivasyon kapsamındaki faaliyetler dahilinde planlanıp, sosyal aktivite olarak Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı koordinasyonluğunda 06/11/2018 Salı tarihinde yerleşkemiz ana bahçesinin düzenlemesi yapılan ilgili bölümünde Vize Öncesi Moral Eğlencesi organizasyonu gerçekleştirilmiştir.

Bisiklet, tornet, halat çekme, çuval yarışı, müzikle kelime bulma, balon patlatma gibi etaplar öğrencilerimizin yoğun katılımı dahilinde ve sucuk-ekmek, çiğköfte, şam tatlısı, pamuk şeker, kola, ayran ikramının eşliğinde gerçekleştirilmiştir.

Organizasyon Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekilimiz Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN’ın ev sahipliğinde Müdürümüz Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK, Müdür Yardımcı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ, Çocuk Gelişimi Programı akademik personellerinden Öğr. Gör. Mehmet Enes SAĞAR ve Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ eşliğinde yoğun öğrenci grubumuz katılım göstermiştir.

Etkinliğin devamında Müdürümüz Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK,  Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DENİZ, Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN ve Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ tarafından Birim öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen kız-erkek masa tenisi ile kızlar voleybol turnuvasında ilk 3’e giren kişi ve takımlara yönelik ödül töreni gerçekleştirilmiştir.

Organizasyonumuza destekleri nedeni ile Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih KAYGISIZ başta olmak üzere sponsor olan İlçe’miz muhtelif firma ve işletmelerine katılım ve destekleri nedeni ile teşekkürlerimizle…

     

07 Kasım 2018, Çarşamba 309 kez görüntülendi