Birimimiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’mızca, sosyal ve kültürel etkinlik kapsamında 7 Kasım 2018 Çarşamba tarihinde, Bölüm Başkan V. Öğr. Grv. Veysel ÖZKAN’ın ile Çocuk Gelişimi Programı akademik personellerinden Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ’nün denetim ve gözetiminde Afyonkarahisar İli’ndeki Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Renkli Ev Kreşi, Merkez Kütüphanesi, İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi tanıtımları ile Mevlevi Camii-Müzesi/Konağı, Ulu Camii, Millet Hamamı, Mihrioğlu Konağı, Kale Konakları ve çevresi, Çeşmeli Konak, Taş Han, Anıt Park ziyaret edildi. Devamında Mevlevi Aile Çay Bahçesinde Afyonkarahisar’ın geleneksel lezzetli olan bükme ikramı öğrencileri memnun etmiştir.

Organizasyonun Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nün tanıtım etabında grubumuz İta Amiri’miz Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK’a sürpriz ziyaret gerçekleştirilmiş olup, iyi niyet temennileri dahilinde refakat gerçekleştirilmiştir.

İlgili organizasyon Çocuk Gelişimi Programımızın normal ve ikinci öğretimlerinin 1. ve 2. sınıflarındaki öğrencilerimizden oluşturulan 50 kişilik grubumuzla gerçekleştirilmiş olup, etkinliğe katılan öğrencilerimiz memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.

          

 

08 Kasım 2018, Perşembe 244 kez görüntülendi