Birimimiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığı’mızca 09 Kasım 2018 Cuma tarihinde, mesleki uygulama dersi kapsamında değerlendirilip mevcut Çocuk Gelişimi (NÖ.+İÖ.) Programı’mız 2. sınıf öğrencilerinden oluşturulan 47 (kırk yedi) kişilik grubumuz ile Afyonkarahisar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde olup Emirdağ İlçesi Huzurevi Müdürlüğü’nün konuklarına yönelik organizasyon gerçekleştirilmiştir.

Bölüm Başkan V.  Öğr. Gör. Veysel ÖZKAN’ın denetim ve sorumluluğundaki organizasyon tanışma, çiçek dikimi, yürüyüş, çay ve pasta ikramı, bocca ve muhtelif el işi faaliyetleri, türkü ve müzik dinletileri ile fotoğraf çekimi niteliğinde planlanmış olup, huzurevindeki konuklarla sıcak dolu anlar yaşanıldı.

Yaşlıların sohbetleri eşliğinde hayat hikâyeleri dinlendi. Ev sahipliği samimiydi. Yaşlılarla birlikte bahçede ikramlar servis edildi. Huzurevinin konuklarından yaşlı bir teyzenin Rüyamda görsem inanmazdım sözü grubumuzu duygulandırdı. Doğayı güzelleştirmek adına çiçekler ve fidanlar dikildi. Etkinliğin devamında grubumuz ile katılımcı konuklar sosyal tesislerde öğle yemeğini birlikte yediler. El işi ve bocca oyunu oynandı. Grubumuzun gençleri yaşlıların bu spora ilgi göstermelerine şaşırdılar. Grubumuzun saçtığı neşe huzurevi sakinlerini çok mutlu etmişti. Kent ormanında yürüyüş yapıldı, devamında canlı müzik eşliğindeki pasta ikramıyla kasım ayında doğum günü olanların böylece birlikte doğum günü kutlandı.

Hatıra fotoğrafları sonrasında grubumuz Emirdağ Huzurevi’nden ayrıldı. Ayrılış hüzün doluydu.

Organizasyonun gerçekleştirilmesi ve sonrasındaki ev sahiplikleri nedeni ile Emirdağ Huzurevi Müdürlüğü personellerine sonsuz teşekkürlerimizle…

http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fgazeteturk.be%2Fhaber%2Fcay-myo-oegrencileri-emirdag-huzurevini-ziyaret-etti-7380&h=AT2bl91QyPpHNXGfH2NZLNtzFMFquLKZ_YGHsAlfSpEIeGaUdqYj25luG8YAbbxXqyxlhaOc1RTfaHhj_yVGQN3siK3Gytu91Hmx8rbeuCEs6adWocAitW0Wqmo2&s=1 

 

         

 

12 Kasım 2018, Pazartesi 435 kez görüntülendi