2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimiz için Meslek Yüksekokulumuz yerleşkesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet Törenimize, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, AKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Murat Çakır, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Selvi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Erol, İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Peker, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı A.Kadir Kiper, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ceylan Güler, akademik personel, öğrencilerin aileleri ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin yerini alması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Okul birincisi, Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Hatice TUNÇ, Meslek Yüksekokulu Müdürü’müz Prof. Dr.Fatih Onur HOCAOĞLU ve Çay Belediye Başkanı Hüseyin ATLI’nın konuşmaları oldu. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra program bazında mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri Bölüm başkanları tarafından kendilerine verildi. Mezun olan öğrencilerin Kep Atmasından sonra tören sona erdi.

Çay MYO Müdürü Prof.Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU, törenin açılışında yaptığı konuşmada, “Üniversite eğitiminin amacı, meslek edindirmede bilgi ve beceri kazandırmak, bunları insanların hizmetine sunmaktır. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında okulumuzdan mezun olan öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin ATLI konuşmasında; Mezun olan öğrenci kardeşlerim alanınızda almış olduğunuz eğitimle Ülkemiz ve Milletimiz için çok güzel hizmetler vereceğinize inancımız tamdır. Çay Belediyesi olarak eğitime her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Mezun olan gençlerimize sivil hayatlarında başarılar diliyorum dedi.

Okul Yönetimi olarak bizlerde tüm mezunlarımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz…

 

21 Ağustos 2021, Cumartesi 2545 kez görüntülendi