Birim’imiz bünyesinde kurulu bulunup faaliyet gösteren Prototip Motorlu Araçlar Kulübü’nün (P.M.A.K.) organizasyonu olarak, muhtelif Program öğrencileri arasında ilişkilenme ve kaynaşma sağlamak adına sosyal ve teknik aktivite olması ile birlikte, motor sporlarına ilgi uyandırma amaçlı olarak Go-Kart (Turnuvası) Organizasyonu düzenlenmesi planlanmıştır.

Birim’imiz muhtelif Program öğrencilerinin katılımına açık olacak ilgili organizasyon, 04/05/2016-Çarşamba tarihinde Yerleşke’miz ana bahçesinin Go-Kart pisti olarak belirlenip, düzenlemesi ve güvenlik önlemleri yapılacak bölümünde ve Birim’imiz Otomotiv Teknolojisi Programı atölyelerinde imal edilip tahsisi gerçekleştirilecek taşıt ile gerçekleştirilecek olup, görevlendirilen Kulüp Üyeleri’mizce 25.04-02/05/2016 tarihleri arasında Yerleşke’mizde açılacak tanıtım standı aracılığı ile tespit edilecek organizasyon bedeli karşılığı, katılımcı öğrenci kayıtı alınacaktır.

Kayıt karşılığı pistde belirlenen taşıt aktivitesi, yiyecek-içecek ikramları, dereceye giren katılımcılara verilecek olan başarı plaketi, madalyaları ve katılım sertifikalarının dağıtımları gerçekleştirilecektir.

Afiş

e16 (10)1