Meslek Yüksekokul Müdürlüğü’müz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojisi Bölüm Başkanlığı’nın, 2016-2017 Akademik yılı Güz yarıyılı dahilinde yürütümünü koordine ettiği Otomotiv Teknolojisi Programı 229-Araç Muayenesi Tekniği (seçmeli) dersinin uygulaması kapsamında planlanıp, Afyonkarahisar TÜVTÜRK-KYC Araç Muayene İstasyon Müdürlüğü ile yapılan protokol dahilinde ilgili İstasyon Müdürlüğü’nce belirlenen takvim ve Birim’imizce oluşturulan gruplar dahilinde İstasyon ve İstasyon Müdürlüğü’nün Çay İlçesi’nde faaliyet gösteren Gezici İstasyonu’nda gerçekleştirilen uygulamalı çalışmalar tamamlanmıştır.

Çalışmaya katılan Otomotiv Teknolojisi Programı 2.sınıf öğrencilerimiz, organizasyonun bütünü ile ilgili olarak kazanımlarının üst seviyede olduğunu belirtmişlerdir.

14 Kasım 2016, Pazartesi 112 kez görüntülendi