Birim’imiz bünyesinde kurulup, faaliyet gösteren Prototip Motorlu Araçlar Kulübü (P.M.A.K.)’nün Kulüp Akademik Danışmanı sıfatı ile Birim Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan ORUNCAK tarafından, Türk Kızılayı Afyonkarahisar Kan Bağış Merkezi Bölge Eğitim, Planlama ve Kan Bağışcısı Kazanımı Departmanlığı’nın Üniversite’miz Kulüp ve Toplulukları’nın Akademik Danışmanları’na yönelik daveti ile düzenlediği, Yıl 2017-Hedef 2017 projesi bilgilendirme ve koordinasyon toplantısına katılım gerçekleştirilmiştir.

25 Şubat 2017 Cumartesi tarihinde Afyonkarahisar Çakmak Otel Küçük Salonu’nda gerçekleştirilen Yıl 2017-Hedef 2017 projesi tanıtımı ile toplumun yaşamında kullanılabilecek bilgiler ve kan bağışı bilincinin oluşturulması ile özellikle Üniversite’mizde kan bağışçısı kazanımı amaçlanan proje tanıtımında, Üniversite’miz Kulüp ve Toplulukları’nın verimli şekilde destek verebilmeleri için Türk Kızılayı Afyonkarahisar Kan Bağış Merkezi Bölge Eğitim Planlama Departmanı Sorumlusu Dr. Erdal TAN’ın organizatörlüğünde muhtelif bilgilendirmeler yapılmıştır.

Gençleri bir araya getiren bir proje olan Hedef 25, gençlere kendi yaşamlarında kullanılabilecekleri bilgiler, toplumda kan bağışı bilincinin oluşturulması ve Üniversite’lerde kan bağışçısı kazanımı konularında donanımı amaçlamakta olup, bu karşılıklı fayda sonucunda toplumsal faydanın temeli atılmakta olup, devamında güvenli, sürekli ve karşılık beklemeyen kan bağışçılarına ulaşılmasında önemli bir yol kat edilmektedir. 2005 ve 2006 yıllarında Üniversiteliler Kan Bağışlıyor slagonu ile başlayan kampanyalar, 2006 yılından itibaren Hedef 25 adı altında devam ettirilmiştir.

 

27 Şubat 2017, Pazartesi 103 kez görüntülendi