Birim’imiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı 1. Sınıf öğrencilerinin Otizmli Çocuklar ve Eğitimi dersi kapsamında ve sorumlu Akademik Personel Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÜNLÜ nezaretinde, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü temalı olarak hazırlanan programla 30.03.2017-Perşembe saat 14:30’da Konferans Salonu’muzdaki organizasyonun ardından, Yerleşke’miz dahilinde boyama etkinliği gerçekleştirilecektir.

Planlanan organizasyonun afişi ekte sunulmuş olup; Etkinlik Birim’imiz muhtelif Program öğrencileri ile birlikte, İlçe’miz-Yöre’miz muhtelif öğrenci ve Halkı’nın katılımına açık olarak tertiplenecektir.

A.K.Ü. Çay M.Y.O. Müdürlüğü

27 Mart 2017, Pazartesi 462 kez görüntülendi